Programma zondag

Programma zondag
(scroll naar beneden)

carnaval mill timetable programma overzicht zondag
carnaval mill cafe de steek

Café De Steek

Locatie: Café De Steek
Tijden: 13:00 – 01:30

Hét gezellige bruine café tijdens de carnaval in het Aldendrielpark. Even bijkomen van al het hossen? Tank dan hier even bij! 

carnaval mill kindermiddag

Kindermiddag met entertainment

Locatie: Gèrmestal
Tijden: 16:30 – 18:00

Meer info volgt!

carnaval mill stayfan

DJ Stayfan

Locatie: Gèrmestal
Tijden: 19:00 – 23:30

Op mijn 20ste jaar ben ik begonnen in een alternatief rock cafe maar dat was niet mijn ding, maar je moet toch wat om ervaring op te doen. Na 2 jaar daar afwisselend gedraait te hebben ben ik overgestapt naar Feest-DJ.
Doordat er zo veel DJ’s zijn is moeilijk om de namen te onthouden. Daarom heb ik bij ieder optreden een stropdas om! Ik ben DE DJ met DE STROPDAS en daardoor ook makkelijker te benoemen en achterhalen.
Tevens won ik de titel POPULAIRSTE OPKOMENDE DJ bij de Party Awards in 2012!

In de opvolgende jaren werd ik 5e, 3e en afgelopen jaar zelfs 2e in de hoogste categorie… Op mijn 24ste maakte ik mijn 1ste nr: “In Een Kroeg” welke met de carnaval aansloeg! Het produceren van feestnummers is vanaf toen aan een stuk door blijven gaan.

carnaval mill dj benzel

DJ Benzel

Locatie: Buurvrouw Jansen
Tijden: 16:30 – 20:00

JAJA, Whoop-whoop +1, DJ Benzel is aanwezig bij Carnaval Mill!
Een aantal jaren geleden veroverde hij Mill met zijn single “The Tune”. De single verkreeg via Café de Winkel veel bekendheid bij de jeugd in Mill. En na twee legendarische eindshows op Mill at the park dreunde deze single door Mill. Hij is niet meer weg te denken op een Mills evenement. Het is altijd 100% bij DJ Benzel en we hoeven nog maar even te wachten op zijn nieuwste single Re-Flex.

carnaval mill maarten de groot

Maarten De Groot

Locatie: Buurvrouw Jansen
Tijden: 20:00 – 01:30

DJ Feestregelaar en Levensgenieter die er overal een feestje van maakt.

carnaval mill stayfan prijsuitreiking optocht

DJ Stayfan – Prijsuitreiking optocht

Locatie: Feeest!tent
Tijden: 16:30 – 18:30

Meer info volgt!

carnaval sjieke bazen

Sjieke Bazen

Locatie: Feeest!tent
Tijden: 18:30 – 19:30

Sjieke Bazen brengen feest! Met die belofte hebben de twee dj’s Stiek en Sjek samen met MC Rems een muzikale act als confetti de feestwereld ingeschoten. Het sjieke trio weet elk evenement op z’n kop te zetten! Gekleed in een witte blouse, zwarte stropdas en bewapend met de dikste hits, confetti en champagne wordt elke tent afgebroken door de Sjieke Bazen. Evenementen als Dutch Valley, Dreamfields, tientallen kermissen en van kroeg tot discotheek: Sjieke Bazen zetten de boel altijd op stelten!
https://www.youtube.com/watch?v=46yKLkTB_k0

carnaval mill silsation

Silsation

Locatie: Feeest!tent
Tijden: 19:30 – 22:30 / 00:00 – 01:30

Meer info volgt!

carnaval mill gekkenhuys

Gekkenhuys

Locatie: Feeest!tent
Tijden: 22:30 – 00:00

Er was eens…
Een trio: Bas, Lex & Nick. Ze steken eind 2016 de koppen bij elkaar: De act Gekkenhuys is geboren. Hun gezamenlijke liefde voor confetti blijkt perfect te zijn om ieder feest volledig op z’n kop te zetten. Met de eerste track “Confetti in m’n sokken” scoren ze direct een dikke hit (meer dan een miljoen views op YouTube). Dat smaakt naar meer… Gekkenhuys is de perfecte combo tussen POLONAISE en RAMMEN.
Van de bekendste meezingers tot freestyle, “Guilty pleasures” tot hardstyle, niets is te gek. Kilo’s confetti knallen om je oren, opblaasmateriaal vliegt door ze zaal; de interactie is AAN!
Stilstaan is onmogelijk zodra “De boys van Confetti” hun kunstje doen.
Sorry voor de rotzooi!
…En ze feesten nog lang en gelukkig.
https://www.youtube.com/watch?v=2SjAexwwtBA