Programma zondag

Programma zondag
(scroll naar beneden)

carnaval mill cafe de steek

Café De Steek

Locatie: Café De Steek
Tijden: 13:00 – 01:30

Hét gezellige bruine café tijdens de carnaval in het Aldendrielpark. Even bijkomen van al het hossen? Tank dan hier even bij! 

carnaval mill kindermiddag

Kindermiddag met DJ LCS

Locatie: Gèrmestal
Tijden: 16:30 – 19:00

Carnaval vieren met DJ LCS ook wel bekend als DJ Lucas! 

carnaval mill stayfan

BlackFout

Locatie: Buurvrouw Jansen
Tijden: 18:00 – 20:00

 

BlackFout presents ‘Het leger des Feest!’
Alleen voor deze Carnaval zullen zij zichzelf om toveren tot het leger van feest en gezelligheid!
carnaval mill dj benzel

DJ Benzel

Locatie: Feeest!tent
Tijden: 18:00 – 20:30

JAJA, Whoop-whoop +1, DJ Benzel is aanwezig bij Carnaval Mill!
Een aantal jaren geleden veroverde hij Mill met zijn single “The Tune”. De single verkreeg via Café de Winkel veel bekendheid bij de jeugd in Mill. En na twee legendarische eindshows op Mill at the park dreunde deze single door Mill. Hij is niet meer weg te denken op een Mills evenement. Het is altijd 100% feest bij DJ Benzel!

carnaval mill maarten de groot

Prijsuitreiking Grote Optocht

Locatie: Gèrmestal
Tijden: 19:00 – 20:00

Wie vallen er in de prijzen van de Millse optocht? 

carnaval mill stayfan prijsuitreiking optocht

Silsation

Locatie: Buurvrouw Jansen
Tijden: 20:00 – 01:30

Een jonge vrolijke DJ die met veel passie en interactie met het publiek speelt. Van Rock ‘n Roll tot de nieuwste Top 40 hits; hij heeft het allemaal!

Door het vele gebruik van de microfoon en het mixen van verschillende muziekstijlen maakt DJ Sil er iedere keer weer een topfeest van!

carnaval sjieke bazen

Feest DJ Arjen

Locatie: Gèrmestal
Tijden: 20:00 – 01:30

Met de meest foute meezingers, echte knallers en zijn altijd vrolijke stem, is niks hem te gek! In een vlot tempo maakt hij er één groot feest van in de Gèrmestal!

carnaval mill silsation

Hak op de Tak

Locatie: Feeest!tent
Tijden: 20:30 – 21:30

De naam verraad het in principe al…DJ/Producer duo Hak op de tak gooit het van het een op het ander. Wanneer ze de muzikale eclectische blender aanzetten ontstaat er een waterval van Moombahton, Guilty’s ,Hitjes ,Oude knallers, House, Hardere Stijlen, en maximaal FEEST.

carnaval mill gekkenhuys

Wallraver

Locatie: Feeest!tent
Tijden: 21:30 – 22:30 | 23:30 – 01:30

Een rave zoals je nog nooit mee hebt gemaakt. Wallraver trakteert het publiek op een uiterst eclectische set boordevol hitjes, billenschudders, party-tracks en alles wat hier ook maar enigszins mee te maken heeft. Wallraver heeft als enig doel de complete dansvloer op zijn kop zetten.Naast achterlijk goede DJ skills is Wallraver ook MC. Deze combinatie van entertainment zorgt ervoor dat een Wallraver show een georganiseerde interactieve chaos wordt. Met zijn genreloze uptempo sets, eeuwige energie en aansporende stem zorgt hij ervoor dat stilstaan een absolute no-go is.Naast bijvoorbeeld heerlijke moombahton en wat hardere party-tracks brengt Wallraver zo nu en dan ook een echte meezinger of guilty pleasure ten gehore. Een Wallraver show is er een waarbij alles kan en mag.Met reeds talloze shows op o.a festivals, kermissen & clubs is ook aan ervaring geen gebrek. Het moge duidelijk zijn Wallraver is een artiest als geen ander en is met zijn show een verrijking voor ieder evenement

carnaval mill gekkenhuys

The Allstarz

Locatie: Feeest!tent
Tijden: 22:30 – 23:30

 

Het is een zalige zondagmiddag in mei. Met een temperatuurtje van 24 graden en een licht briesje perfect weer om een wedstrijdje te spelen. De lichte hoofdpijn die je aan de Sambuca van gisteren hebt overgehouden ben je alweer vergeten als je die iets-te-dikke teamgenoot uitermate onhandig over de bal ziet vallen. Op de reservebank wordt al gerookt, dan weet je dat het eindsignaal bijna klinkt..

Wat de uitslag is geworden, is totaal niet relevant. De prestaties in de kantine, kroeg, club of op festivals zijn immers leidend. Als er maar gewonnen wordt in die gezellige doch zware, allesbeslissende derde helft. Daar waar het kaf van het koren wordt gescheiden. In het geval van The Allstarz een 60 minuten durende derde helft waarin een scala aan stijlen voorbij komt. Denk aan beukers en glijders, maar ook Hollandse meezingers passeren de revue in een show waarin het resultaat aan de hand van drankomzet, zweet en confetti afgemeten wordt.

The Allstarz brengen het gezellige van een kantinemiddag en het toffe van een clubavond samen. Zo sta je het ene moment nog mee te blèren met Hazes, om vervolgens te springen op dance-geweld of te glibberen op urban-vuur. Van The Allstarz mag je een uur lang feest verwachten, met louter platen die het leeuwendeel van het publiek kent.

De derde helft is van ons!