Programma dinsdag

Programma dinsdag
(scroll naar beneden)

carnaval mill carnavalsontbijt

Carnavalsontbijt

Locatie: Gèrmestal
Tijden: 11:11 – 12:00

Vanaf 11:11 kun je de laatste dag alweer van Carnaval Mill 2020 een heerlijk ontbijtje scoren voor 3 munten.
Opgeven kan via: info@carnavalmill.nl of stuur een berichtje via Facebook. Op zondag 23 februari sluit de inschrijving voor het carnavalsontbijt!

carnaval mill cafe de steek

Café De Steek

Locatie: Café De Steek
Tijden: 12:00 – 00:30

Hét gezellige bruine café tijdens de carnaval in het Aldendrielpark. Even bijkomen van al het hossen? Tank dan hier even bij! 

carnaval mill matinee met rene goossens

Kindermiddag + Prijsuitreiking kinderoptocht

Locatie: Feeest!tent
Tijden: 13:00 – 18:00

Het leukste discofeest van het jaar! Springen & Swingen met de Neon Glow Disco Show.
En natuurlijk de prijsuitreiking van de kinderoptocht! 

carnaval mill carnavalsontbijt

Carnaval van Weleer met Duo Boemerang

Locatie: Gèrmestal
Tijden: v.a. 13:30

Het echte carnavalsgevoel van de jaren 70 en 80 keert terug op dinsdagmiddag 25 februari in het Aldendrielpark in Mill. Deze middag organiseert vanaf 13.30 uur Stichting Carnaval Mill en de gezamenlijke horeca Carnaval van Weleer.

Een middag met muzikale omlijsting van Duo Boemerang, QuWi zal enkele echte Millse carnavalsschlagers van vroeger laten horen en er zijn nog enkele verrassingen. Centraal deze middag staat echter buurten, dansen en genieten van muziek. Toegang is gratis en wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Activiteiten Mill.

Duo Boemerang

Duo Boemerang bestaande uit Jan Engelen met keyboard, accordeon en zang samen met Stanny Goossens met gitaar en zang. Het zijn twee muzikanten die elkaar privé en muzikaal heel goed aanvoelen en al bijna 35 jaar samen muziek maken. Hun repertoire bestaat uit het bekende Boemerang- Soundje, The Shadows en actuele nederlandse liedjes van o.a. Nick en Simon, Jan Smit en Frans Bauer. Ook de klassieke dansen als tango’s, engelse wals, losse polka, veleta en nog veel meer komen aan bod. Het geheel afgewisseld met ‘n Franse Musette of tango’s van Malando op accordeon. Ook mensen die niet kunnen of willen dansen maar gezellig willen buurten en van muziek willen genieten zijn van harte welkom. Of zoals Stanny het verwoordt: “Beleef carnaval uit de tijd van de Migra’s en Boemerang, carnaval zoals carnaval bedoeld is. Dat alles voor de rijpere jeugd.”

carnaval mill dj benzel

Wallraver

Locatie: Feeest!tent
Tijden: 18:00 – 19:00 / 19:30 – 21:30 / 22:00 – 00:30

Een rave zoals je nog nooit mee hebt gemaakt. Wallraver trakteert het publiek op een uiterst eclectische set boordevol hitjes, billenschudders, party-tracks en alles wat hier ook maar enigszins mee te maken heeft. Wallraver heeft als enig doel de complete dansvloer op zijn kop zetten.Naast achterlijk goede DJ skills is Wallraver ook MC. Deze combinatie van entertainment zorgt ervoor dat een Wallraver show een georganiseerde interactieve chaos wordt. Met zijn genreloze uptempo sets, eeuwige energie en aansporende stem zorgt hij ervoor dat stilstaan een absolute no-go is.Naast bijvoorbeeld heerlijke moombahton en wat hardere party-tracks brengt Wallraver zo nu en dan ook een echte meezinger of guilty pleasure ten gehore. Een Wallraver show is er een waarbij alles kan en mag.Met reeds talloze shows op o.a festivals, kermissen & clubs is ook aan ervaring geen gebrek. Het moge duidelijk zijn Wallraver is een artiest als geen ander en is met zijn show een verrijking voor ieder evenement

carnaval mill duo k&k

Sluiting Carnaval Pyjama party met Duo K&K

Locatie: Buurvrouw Jansen
Tijden: 19:00 – 00:30

Sluiting Carnaval met Duo K&K! Maar ook DJ Danzzit en het Pretpakket komen voorbij!

carnaval mill dj danzzit

Vieze Jack

Locatie: Feeest!tent
Tijden: 19:00 – 19:30 

Vieze Jack is de meest sexy feest artiest van de Nederlandse showbusiness. Waar hij ook komt, met zijn karakteristieke verschijning, ongenuanceerde grappen en sexy moves weet hij elke ruimte te verbouwen tot een interactief feest.

Zijn hit ‘Captain Jack’ is meer dan 4,5 miljoen keer bekeken op YouTube en werd bekroond tot de nummer 1 carnavalskraker van 2016.
Na het lanceren van zijn hits ‘Brandweerman Jack’ (2017), ‘Stuntpiloot Jack’ (2018) en ‘De Jack Express’ (2019) is hij niet meer weg te slaan van de Nederlandse podia.
Begin 2020 knalde Jack op een sloopkogel de iTunes hitlijst binnen, en veroverde de nr 1 positie met zijn nieuwste feestplaat: “De Hut Verbouwen”.

Vieze Jack is een enthousiast podiumbeest en beschikt over een bijzonder improvisatievermogen dat hij gebruikt om met het publiek te interacteren.
Met meer dan 15 jaar fulltime podiumervaring speelt Jack in een handomdraai de zaal plat en weet hij iedereen om zijn vinger te winden.
Natuurlijk neemt Jack altijd zijn sexy danseressen mee; De Jacketietas!

C.V. De Kapotte Kachels

Locatie: Feeest!tent
Tijden: 21:30 – 22:00

Vorig jaar kwamen ze met stip op #1 binnen in de Carnavals-top 100 met hunne kneitert; ‘Terug Over De Maas’. Gruwelijk veul gezelligheid, flamboyante chansons en de beste dansmoves ooit geproduceerd door 3 blanke, heterosexuele mannen van middelbare leeftijd.

Dit jaar voegen ze ‘Nie Zo Mauwen’ toe aan het repertoire, wat wederom weer een pareltje blijkt te zijn.
Dinsdagavond in de Feeest!tent, C.V. De Kapotte Kachels. Nie mauwen, ik zou maar één pilsje pakken….